BOOK EN TID

Autentisk, varm og styrkende terapi

Du føler dig måske overvældet, udbrændt, selvkritisk, deprimeret, ængstelig, alene og har en følelse af, at ting ikke går, som de skal. Jeg brænder for at hjælpe dig med at få det bedre, så du kan leve et meningsfuldt liv med mindre skam, frygt og følelser af utilstrækkelighed.

Som psykolog har jeg arbejdet i det private erhverv og med psykoterapeutisk behandling i privatpraksis. Jeg har gennem tiden specialiseret mig indenfor behandling af stress, angst, lavt selvværd og depression.
Book en tid
Jeg er uddannet klinisk psykolog fra Københavns Universitet, og jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening. Jeg har bred erfaring med terapeutiske forløb og tilbyder terapi til voksne og unge. Derudover har jeg viden om problemstillinger, der knytter sig til generation z og millennials. Jeg støtter dig i at sætte grænser, blive mere medfølende og accepterende overfor dig selv, og jeg hjælper dig med at finde frem til dine værdier i livet.

Metode

Min tilgang er at hjælpe dig med at finde dine styrker, da jeg tror på, at du har svarene på dine problemer. Du vil opleve mig som rolig og nærværende.

Jeg arbejder kognitivt (ACT), hvilket betyder, at jeg hjælper dig med at rumme svære tanker og følelser, samt skabe adfærdsændringer

Derudover arbejder jeg med narrativ terapi og forholder mig undersøgende til kulturelt skabte normer

Jeg støtter dig i at sætte grænser og hjælper dig med at finde frem til dine værdier i livet


Jeg arbejder holistisk og kigger på hele dig som menneske. Fokus på forbindelsen mellem krop og sind 

Jeg hjælper bl.a. med disse emner:

Stress
Angst
Selvkritiske tanker når noget er svært
Tristhed, meningsløshed og tomhed
Vrede, 
Transkulturelle problematikker
Spiseforstyrrelser
Særligt sensitive
Opmærksomhed på krop og udseende
Identitetsforvirring
Ufrivilligt barnløshed
Perfektionisme

Hvordan arbejder jeg?

Jeg arbejder ud fra en narrativ overbevisning og forholder mig undersøgende til kulturelt skabte normer i samfundet. Derudover anvender jeg Acceptance Commitment Therapy
(ACT), som er en metode, der hjælper med at rumme svære tanker, følelser og kropslige fornemmelser. I vores samtaler bidrager jeg med nye perspektiver og værktøjer. Jeg støtter dig i at sætte grænser, blive mere medfølende og accepterende overfor dig selv,
og jeg hjælper dig med at finde frem til dine værdier i livet.
Jeg modtager supervision. 
Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du vil høre mere om, hvordan jeg arbejder, og om jeg er den rigtige psykolog for dig.

Jeg ser frem til at møde dig og hjælpe dig

Kærlig hilsen 
Lisa Fernandes Gram
Book en tid
crossmenu